Anders in gesprek bij Avanti op de open dag van De Voetnoot

,
Anders in gesprek bij Avanti op de open dag van De Voetnoot

Culturele broedplaats De Voetnoot viert 10 jarig bestaan met open dag op 1 april

Bekijk via deze link de video-impressie die Morris heeft gemaakt voor ons.

Wandel bij ons naar binnen op de derde verdieping voor een inspirerend gesprek, een kop koffie, of om mee te doen met het vooroordelenspel.
Culturele broedplaats De Voetnoot zet zaterdag 1 april haar deuren open. Vanaf 12:00 uur kan iedereen bij Stadhuisplein 2 binnen komen lopen om rond te kijken en mee te doen met activiteiten. De Voetnoot huisvest 31 culturele bedrijven op gebied van beeldende kunst, theater, muziek, video film en fotografie, techniek en ontwerp en organisatie. Dit jaar bestaat de culturele broedplaats 10 jaar.

Tijdens de open dag van 12:00 uur tot 17:00 uur is veel te beleven in De Voetnoot. Je kunt onder meer een zangworkshop bij Sharon Doorson volgen, een handtekening scoren van bekende artiesten en producers Bij L5 Records, meedoen met muziek- en theaterworkshops, kleine prijzen winnen in het deuren-spel bij BonteHond, bij Suburbia koffie drinken en met vroegboekkorting kaarten kopen voor de zomervoorstelling, kennismaken bij Avanti, een kijkje nemen bij Creatastisch en nog veel meer. Het volledige programma staat binnenkort op www.devoetnoot.nl. Iedereen, van alle leeftijden, is welkom. De open dag duurt van 12:00 tot 17:00 uur.

Voetnoot viert haar 10 jarige bestaan
De aanleiding voor deze open dag is het tienjarig bestaan van de culturele broedplaats in de Voetnoot. Maar liefst 31 bedrijven werken hier naast en met elkaar midden in Almere Stad. De verjaardag wordt ook ‘intern’ gevierd: alle deelnemende organisaties heffen met elkaar het glas in Café op 2 na afloop van de open dag. Dit is een besloten borrel met buffet voor alle Voetnoot organisaties.

Salsa avond vanaf 21:00 uur bij Café op 2
Vanaf 21:00 uur gaan de deuren weer open voor publiek: bij Café op 2 is er een Salsa avond met live band en DJ Don Alca. Café op 2 zit op de begane grond, aan de kant van het Stadhuisplein. De organisaties in de Voetnoot nodigen iedereen uit om samen de open dag feestelijk af te sluiten.

De Voetnoot
De Voetnoot is dé culturele broedplaats midden in het centrum van Almere en thuishaven van een grote groep professionals op het gebied van theater, kunst, muziek, ontwerp, nieuwe media, televisie, fotografie, muziek- en dansdocenten en bedrijven die de kunsten ondersteunen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

15/03/2017